Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Košický kraj

Desiatky súťažiacich Košičanov chcú mať do leta bomba telo

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Súťaž sa koná v rámci aktivít Košice – Európske mesto športu 2016.


Košice 2. marca (TASR) - Takmer päť desiatok žien a mužov začalo vo februári v Košiciach realizovať projekt budovania a estetizácie svojich tiel. Prijali pritom pozvanie do súťaže Bomba telo do leta 2016 od občianskeho združenia Športový klub Bomba Body Building (ŠK BBB).

Súťaž sa koná v rámci aktivít Košice – Európske mesto športu 2016. Výsledky sa verejnosť dozvie 28. mája, kedy budú vyhlásené v rámci Majstrovstiev Slovenska 2016 s medzinárodnou účasťou v naturálnej kulturistike a fitnes žien.

"Záujemcov z radov dám a pánov, ktorí v záujme svojho zdravia cvičia a akceptovali naše pozvanie do súťaže, je takmer 50. Súťažou sa im otvorila príležitosť urobiť pre svoje zdravie a telo maximum. Je to zároveň šanca aj pre trénerov, aby prostredníctvom účasti klientov na súťaži prezentovali svoje kvality," priblížil prezident ŠK BBB Košice Jozef Bomba, niekoľkonásobný majster sveta v kulturistike.

Porota bude podľa jeho slov porovnávať fotografie účastníkov súťaže v plavkách na začiatku a vo finále súťaže s dátumami a s uvedením aktuálnych obvodov ramien, hrudníka, pásu, bokov, stehien a bicepsu, ktoré skontroluje. Najlepší získajú finančné a vecné ceny.

Koncom februára sa uskutočnilo prvé stretnutie s účastníkmi, na ktorom organizátori poskytli podrobnejšie informácie o podmienkach a obsahu súťaže.