Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Košický kraj

Na východe SR našli v studni mŕtveho muža, polícia už pozná totožnosť

Telo muža bez známok života objavil miestny občan vo štvrtok 7. augusta 2014 večer v studni pred rodinným domom v obci Helcmanovce v okrese Gelnica. Foto: TASR/ KR PZ v Košiciach

Ide o 58-ročného muža z Martina.

Helcmanovce 8. augusta (TASR) - Polícia už pozná totožnosť mŕtveho muža, ktorého telo objavili vo štvrtok (7.8.) večer v studni pred rodinným domom v obci Helcmanovce v okrese Gelnica. Ide o 58-ročného muža z Martina.

"Polícia požiadala o spoluprácu príslušníkov Hasičského a záchranného zboru pri vyčerpávaní vody zo studne a kompletnej prehliadke jej dna, kde sa našla časť odevu a obuvi, a tiež doklad totožnosti," informovala dnes popoludní košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Príčina smrti muža zatiaľ nie je známa, predbežne cudzie zavinenie nebolo zistené. Privolaný ohliadajúci lekár ako prvotnú príčinu smrti určil utopenie - približne pred piatimi až šiestimi dňami. "Poverený príslušník Policajného zboru v Gelnici v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre podozrenie z prečinu usmrtenia. Presnú príčinu smrti určí nariadená pitva," konštatovala Mésarová.