Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Košický kraj

Fanzóna v Košiciach je opät otvorená

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Martin Baumann

Oficiálne fanzóny pri bratislavskom Istropolise a v košickom Kulturparku sa tešia veľkej obľube.

Košice 14. mája (TASR) - Hokejoví fanúšikovia v Košiciach sa po jednodňovej prestávke opäť môžu zabávať a sledovať zápasy svetového šampionátu aj v oficiálnej fanzóne 2019 IIHF MS v Kulturparku. Organizátori sa po zvážení poveternostnej situácie a predpovede počasia rozhodli fanzónu otvoriť a sprístupniť ju fanúšikom.

„Vývoj počasia aj nadalej sledujeme. Po zvážení aktuálnej situácie sme sa rozhodli, že fanzónu v Kulturparku v utorok otvoríme. Chceme, aby si fanúšikovia hokejový šampionát užili čo najviac," uviedol v tlačovej správe riaditeľ pre partnerstvá a špeciálne projekty 2019 IIHF MS Lukáš Donoval. „Pokračuje aj súťaž o vstupenky na zápasy reprezentácie Slovenska. Ako sme na začiatku šampionátu informovali, podarilo sa nám do súťaže pre fanúšikov uvoľniť až 700 lístkov za zápasy Slovenska. V oboch fanzónach sa bude ešte súťažiť o zvyšných 400 vstupeniek,„ dodal Donoval.

Oficiálne fanzóny pri bratislavskom Istropolise a v košickom Kulturparku sa tešia veľkej obľube. Od začiatku šampionátu navštívilo fanzónu v Bratislave viac ako 43-tisíc fanúšikov. Košickú fanzónu, ktorá bola v pondelok zatvorená, navštívilo 28-tisíc ľudí. Vstup do fanzón je zadarmo. Otvorené sú od 14.00 v prípade hracích dní s dvomi zápasmi a od 11.00 v prípade hracích dní s tromi zápasmi.