Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Košický kraj

Na košickej Triede SNP došlo k strhnutiu trakčného vedenia električiek

Na snímke strhnuté trakčné vedenie na Triede SNP v Košiciach 11. júna 2021, ktoré pravdepodobne pri dopravnej nehode strhlo nákladné auto s prívesom. Foto: TASR - František Iván

Dopravný podnik mesta Košice (DPMK) informoval, že dočasne nejazdia električky číslo 6, 9 a R3, pričom v úseku premáva náhradná autobusová doprava.

Košice 11. júna (TASR) – K strhnutiu trakčného vedenia na električkovej trati došlo v piatok neskoro popoludní v Košiciach na Triede SNP pri odbočke na Popradskú ulicu. Dopravný podnik mesta Košice (DPMK) informoval, že dočasne nejazdia električky číslo 6, 9 a R3, pričom v úseku premáva náhradná autobusová doprava.
Na snímke strhnuté trakčné vedenie na Triede SNP v Košiciach 11. júna 2021, ktoré pravdepodobne pri dopravnej nehode strhlo nákladné auto s prívesom.
Foto: TASR - František Iván

Podľa hovorkyne DPMK Vladimíry Petrušovej je predpoklad trvania obmedzení zhruba do polnoci. Náhradná autobusová doprava je od 17.35 h obojsmerne v úseku Námestie Maratónu mieru, Radnica Starého mesta, Amfiteáter, Nová nemocnica, Kino Družba, Magistrát mesta Košice, Bernolákova, Spoločenský pavilón a SOŠ automobilová.