Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Košický kraj

Košičanka kovovým sekáčom rozbíjala policajné auto

Ilustračné foto Foto: TASR

V danej veci začal poverený príslušník trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci, žene hrozí trest odňatia slobody jeden rok.

Košice 18. júna (TASR) - Pred budovou košických súdov na Štúrovej ulici dnes dopoludnia poškodila policajné auto 34-ročná Zdenka G. Kovovým sekáčom zabaleným v igelitovej taške porozbíjala Košičanka všetky bočné okná a poškodila obe spätné zrkadlá. Informoval o tom košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

"V inkriminovanom čase sa policajti vo vozidle nenachádzali, vykonávali predvedenie inej osoby na súde. Predbežná škoda činí 1032 eur. Páchateľka si pri vyčíňaní poranila palec. Policajti ju na mieste zaistili a predviedli na príslušný útvar," doplnil Szabó.

V danej veci začal poverený príslušník trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci, žene hrozí trest odňatia slobody jeden rok. "Po vykonaní procesných úkonov bude voči 34-ročnej Zdenke G. z Košíc vznesené obvinenie. Dôvod jej konania, ako aj okolnosti sú predmetom vyšetrovania," uviedol Szabó.