Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Košický kraj

Košickí škôlkari svoju triedu nespoznali

Košickí škôlkari svoju triedu nespoznali Foto: Provident Financial

Jedna z tried v košickej škôlke na Trebišovskej ulici má za sebou rozsiahlu rekonštrukciu, ktorá je výsledkom úvodnej aktivity v rámci projektu Pobočka pomáha v tomto roku.

Košice 11. apríla (OTS) - Vlani sa do zamestnaneckého programu spoločnosti Provident Financial zapojilo 254 dobrovoľníkov, ktorí odpracovali v prostredí kde pôsobia viac ako 1500 hodín.

Košická pobočka Providentu sa rozhodla zmeniť jednu z tried škôlkarov na nepoznanie. 16-tka dobrovoľníkov mala so zdevastovanou miestnosťou čo robiť. Výsledkom sú vyrovnané steny, nové omietky, natreté radiátory ...“Dezolátny stav triedy naozaj nebol vhodným miestom pre malé deti. Sme radi, že sme reálne pomohli zveľadiť prostredie, kde deti trávia väčšinu dňa a aj ušetriť peniaze na opravu triedy,“ konštatoval Martin Želinský, regionálny obchodný manažér regiónu východ.

Košickí škôlkari svoju triedu nespoznali
Foto: Provident Financial
Projekt Pobočka pomáha nadväzuje na úspešný rok, ktorý štartoval rovnako v apríli - čistením dendroparku v Devínskej Novej Vsi. „Vlani sme o takomto čase začínali s predsavzatím, že sa budeme snažiť zapojiť do programu čo najviac pobočiek a tak zmysluplne pomôcť práve v mestách, kde naši zamestnanci pracujú a bývajú. Zamerali sme sa zväčša na čistenie parkov, verejných miest od odpadu, revitalizáciu prostredia škôl a škôlok či na pomoc domovom pre seniorov. Urobili sme užitočné veci a ako kolegovia sme sa lepšie spoznali. Aj tento rok pokračujeme v programe, ktorý má jednoducho zmysel,“ dodala Zuzana Rausová, koordinátorka projektu zo spoločnosti Provident Financial.