Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Košický kraj

Pacientov po údere blesku v Kluknave už prepustili z nemocníc

Ilustračné foto Foto: TASR/Daniel Veselský

Na mieste zvanom Svätá Anna v Kluknave došlo v sobotu počas svätej omše k úderu blesku do dvoch stromov, pod ktorými stáli veriaci.

Prešov/Krompachy 30. júla (TASR) – Všetci pacienti, hospitalizovaní vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove a v Nemocnici v Krompachoch po sobotnom (25.7.) údere blesku pri pútnickom kostolíku v katastri obce Kluknava v okrese Gelnica, sú už v domácom liečení.

Ako uviedla hovorkyňa krompašskej nemocnice Marta Csergeová, piatich pacientov prepustili do domácej starostlivosti v stredu (29.7.). Budú pokračovať v ambulantnej liečbe.

Vo FNsP v Prešove prepustili jednu hospitalizovanú pacientku v pondelok (27.7.). Dnes hovorkyňa nemocnice Renáta Cenková informovala, že v domácom liečení sú už aj ostaní dvaja pacienti - muž a žena.



Na mieste zvanom Svätá Anna v Kluknave došlo v sobotu počas svätej omše k úderu blesku do dvoch stromov, pod ktorými stáli veriaci. Na mieste zomrela 39-ročná pútnička z okresu Prešov a niekoľko ľudí utrpelo zranenia, osem z nich ostalo v sobotu v nemocniciach.