Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Košický kraj

PREŠIEL DO PROTISMERU: Šofér dodávky sa zrazil s protiidúcim vozidlom

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Pri nehode utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jednorazové ošetrenie. Jeho spolujazdec sa zranil ťažko s predpokladanou dĺžkou liečenia viac ako 42 dní.

Pozdišovce 13. februára (TASR) - Polícia obvinila 67-ročného vodiča dodávky, ktorý mal v pondelok (12. 2.) medzi obcami Pozdišovce a Trhovište v okrese Michalovce spôsobiť vážnu dopravnú nehodu. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová, mužovi bolo zadržané aj vodičské oprávnenie.

Šofér prešiel do protismeru a zrazil sa s protiidúcim vozidlom. Pri nehode utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jednorazové ošetrenie. Jeho spolujazdec sa zranil ťažko s predpokladanou dĺžkou liečenia viac ako 42 dní. Vodič druhého vozidla utrpel pri nehode ľahké zranenia.

"Obaja vodiči boli na mieste dopravnej nehody podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom," uviedla policajná hovorkyňa, pričom 67-ročnému vodičovi odobrali aj biologický materiál za účelom zistenia požitia iných návykových látok. Príčina a okolnosti nehody sú podľa polície predmetom vyšetrovania.