Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Košický kraj

Polícia pátra po nezvestnom 51-ročnom Košičanovi

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 51-ročnom Františkovi Repovskom z Košíc. Foto: TASR - KR PZ Košice

Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe alebo jeho výskyte môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru SR alebo na telefónnom čísle 158.

Košice 21. marca (TASR) – Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 51-ročnom Františkovi Repovskom z Košíc. Nezvestný je od 16. marca, keď o 20.30 h odišiel z pracovného stretnutia na Hlavnej ulici v Košiciach na doposiaľ neznáme miesto, a odvtedy sa neozval rodine a domov sa nevrátil.

"Po menovanom bolo vyhlásené pátranie a dňa 20. marca 2016 bola vykonaná pátracia akcia v mestskej časti Košice - Krásna nad Hornádom. Na akcii sa zúčastnilo viac ako 20 policajtov, ktorí spolu so služobným psom prepátravali široké okolie tejto časti mesta. Nezvestného sa nepodarilo vypátrať," informoval dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Muž je vysoký približne 170 cm, má silnejšiu postavu, krátke tmavohnedé vlasy a modrosivé oči. Na sebe mal oblečenú čiernu vetrovku do pása, modré rifle a čierne topánky, na ľavej ruke nosí pečatný prsteň a obrúčku.

Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe alebo jeho výskyte môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru SR alebo na telefónnom čísle 158. V pracovnej dobe od 7.30 do 15.30 h možno informácie oznámiť priamo na oddelení pátrania odboru kriminálnej polície Policajného zboru v Košiciach na telefónnom čísle 09619 31076.