Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Košický kraj

Polícia obvinila mladíkov, ktorí zbili dvoch mužov

Ilustračné foto Foto: TASR/Miroslav

Zo zločinu lúpeže a prečinov ublíženia na zdraví a výtržníctva obvinil trebišovský vyšetrovateľ troch mladíkov vo veku 21, 20 a 19 rokov.

Trebišov 14. decembra (TASR) - Zo zločinu lúpeže a prečinov ublíženia na zdraví a výtržníctva obvinil trebišovský vyšetrovateľ troch mladíkov vo veku 21, 20 a 19 rokov. Tí mali podľa polície v piatok (11. decembra) fyzicky napadnúť dvoch mužov z okresu Trebišov vo veku 31 a 38 rokov.

"Obvinený Patrik fyzicky napadol mladšieho z poškodených, ktorý následkom útoku spadol na zem. Obvinený pokračoval vo fyzickom útoku a následne mu z ruky vytrhol mobilný telefón a z miesta ušiel. Poškodený utrpel zranenia s trvaním liečenia nad desať dní," informoval dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Ďalší dvaja útočníci podľa hovorcu fyzicky napadli a kopali do staršieho muža a spôsobili mu zranenia, s ktorými bol hospitalizovaný v nemocnici. "Obvinení boli umiestnení v cele policajného zaistenia s návrhom na ich väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny im za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov," dodal Szabó.