Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Košický kraj

Polícia v Košickom kraji nezaznamenala mimoriadne udalosti

Ilustračné foto. Foto: TASR - Daniel Stehlík

Policajti rôznych útvarov v pôsobnosti KR PZ nielen v uniformách, ale i v civilnom odeve boli od skorých ranných hodín a potom počas celého dňa najmä v okolí volebných miestností.

Košice 6. apríla (TASR) - Sobotňajšie druhé kolo prezidentských volieb sa skončilo už aj vo všetkých okresoch Košického kraja. Košická krajská polícia počas neho nezaznamenala žiadne mimoriadne udalosti. Informuje o tom na sociálnej sieti.

"Som rád, že volebný deň so sebou nepriniesol žiadne mimoriadne udalosti, vplyvom ktorých by boli jeho plynulosť a pokojný priebeh narušené. Chcem ubezpečiť všetkých občanov, že policajti v Košickom kraji urobia maximum, aby sa v pokojnom duchu niesla aj povolebná noc," uviedol riaditeľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Štefan Mulik.

Takmer všetky volebné miestnosti v Košickom kraji sa zatvorili o 22.00 h. Výnimkou bola volebná miestnosť v obci Bystrany, ktorá bola otvorená o päť minút dlhšie z dôvodu ranného omeškania pri otvorení.

Policajti rôznych útvarov v pôsobnosti KR PZ nielen v uniformách, ale i v civilnom odeve boli od skorých ranných hodín a potom počas celého dňa najmä v okolí volebných miestností. "Svoju pozornosť sústredili aj na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky či predchádzanie trestnej činnosti," dodáva polícia.