Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Košický kraj

Vodárne varujú pred podvodníkmi

Ilustračné foto Foto: TASR - Svätopluk Písecký

Už v minulosti musela VVS riešiť problém s falošnými odpočtármi, preto zdôrazňuje niekoľko faktov, ktoré by mali poznať jej klienti.

Košice 16. apríla (TASR) - Východoslovenská vodárenská spoločnosť (VVS), a. s., upozorňuje na falošných podomových predajcov a odpočtárov, ktorí zneužívajú jej meno a vydávajú sa za jej pracovníkov.

"Vodárenská spoločnosť sa zásadne dištancuje od týchto podvodníkov a upozorňuje svojich zákazníkov, aby zvýšili svoju opatrnosť a neohrozili tak seba a svoj majetok," informovala TASR Adriana Marušinová, PR zástupkyňa VVS.

Už v minulosti musela VVS riešiť problém s falošnými odpočtármi, preto zdôrazňuje niekoľko faktov, ktoré by mali poznať jej klienti. Pracovníci - odpočtári musia mať pri realizácii odpočtov služobný odev s logom VVS, musia sa preukazovať služobným preukazom, nikdy nepracujú s hotovosťou - nevyberajú peniaze a neponúkajú žiadne produkty. "Žiadni pracovníci VVS, a.s., vrátane odpočtárov nikdy nekontrolujú, nerobia zásahy ani opravy vnútorných rozvodov vodovodu a kanalizácie v bytoch, rodinných domoch a pod., lebo tieto nie sú súčasťou verejného vodovodu ani verejnej kanalizácie," uzavrela Marušinová.