Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Krimi

Pri Hôrke vyletelo auto z diaľnice do poľa, zranil sa jeden človek

Na snímke osobný automobil, ktorý vyletel z diaľnice D1 do poľa v katastri obce Hôrka nad Váhom, okres Nové Mesto nad Váhom v pondelok 13. júna 2022. Foto: TASR - KR HaZZ v Trenčíne

Ako dodal, príslušníci HaZZ vykonali na automobile protipožiarne opatrenia a miesto udalosti odovzdali polícii a pracovníkom diaľničnej patroly.

Hôrka nad Váhom 14. júna (TASR) – Profesionálni hasiči z Nového Mesta nad Váhom zasahovali v pondelok (13. 6.) popoludní pri dopravnej nehode na diaľnici D1 v katastri obce Hôrka nad Váhom. Osobný automobil vyletel z diaľnice do poľa. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

"Automobil zostal na kolesách uviaznutý mimo vozovky. Pri dopravnej nehode sa zranila jedna osoba, ktorá bola mimo vozidla v starostlivosti okoloidúceho vodiča dopravnej zdravotnej služby. Hasiči poskytli zranenej osobe prvotné ošetrenie a predlekársku pomoc. Následne si zranenú osobu prevzali zdravotní záchranári," informoval hovorca.

Ako dodal, príslušníci HaZZ vykonali na automobile protipožiarne opatrenia a miesto udalosti odovzdali polícii a pracovníkom diaľničnej patroly. K úniku prevádzkových kvapalín z vozidla nedošlo.