Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Krimi

Bonul tvrdí, že poskytuje NAKA plnú súčinnosť

Ilustračné foto. Foto: FB/Polícia Slovenskej republiky

Minister dopravy a výstavby Andrej Doležal uviedol, že k zásahu NAKA vo firme Bonul v súvislosti s Národnou diaľničnou spoločnosťou nemá žiadne informácie.

Bratislava 23. septembra (TASR) – Spoločnosť Bonul poskytuje Národnej kriminálnej agentúre plnú súčinnosť pri vyšetrovaní, deklarovala v stanovisku pre TASR v súvislosti so stredajším zásahom polície v rámci akcie Oko.

„NAKA v stredu vykonala v sídle spoločnosti Bonul prehliadku iných priestorov. Spoločnosť bola vyzvaná na vydanie účtovných dokladov a NAKA poskytuje plnú súčinnosť pri vyšetrovaní," uviedli.

NAKA v stredu zasahovala na viacerých miestach Slovenska. Akcia Oko má súvisieť s výstavbou cestnej infraštruktúry. Ako informoval portál noviny.sk, policajti mali vykonávať domové prehliadky, ale aj prehliadky firiem a nebytových priestorov.

Minister dopravy a výstavby Andrej Doležal (nominant Sme rodina) uviedol, že k zásahu NAKA vo firme Bonul v súvislosti s Národnou diaľničnou spoločnosťou nemá žiadne informácie. Dodal, že NDS bude maximálne súčinná.