Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Krimi

Drevená stena rodinného domu zavalila dve osoby, jedna zomrela

Drevená stena rodinného domu v utorok 10. mája 2016 v Tepličke nad Váhom v okrese Žilina zavalila dve osoby, pričom jedna z nich prišla o život. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Žiline Miroslava Ondrichová. Na snímke drevená stena rodinného domu. Foto: TASR - KR HaZZ v Žiline

Druhý zranený je muž, ktorý utrpel ťažšie zranenie.

Teplička nad Váhom 10. mája (TASR) – Drevená stena rodinného domu dnes v Tepličke nad Váhom v okrese Žilina zavalila dve osoby, pričom jedna z nich prišla o život. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Žiline Miroslava Ondrichová.

Hasičom podľa nej udalosť ohlásili pred desiatou hodinou. "Lekár skonštatoval smrť jednej osoby, druhá je zranená. Na miesto udalosti povolali aj vrtuľník leteckej záchrannej služby," dodala Ondrichová.

Podľa hovorkyne Fakultnej nemocnice s poliklinikou (FNsP) v Žiline Viery Jurčiovej je zranený muž hospitalizovaný na traumatologickej jednotke intenzívnej starostlivosti. "Utrpel ťažšie zranenie – zlomeninu panvy na viacerých miestach. Jeho stav je stabilizovaný a sledovaný," doplnila Jurčiová.