Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Krimi

HROMADNÁ NEHODA PRI LUČENCI: Zranili sa traja ľudia

Snímka z miesta nehody. Foto: FB Polícia SR - Banskobystrický kraj

Na vozidlách vznikla škoda takmer 12.000 eur

Lučenec 23. februára (TASR) - Pri hromadnej dopravnej nehode štyroch vozidiel pri Lučenci, ku ktorej došlo vo štvrtok (22. 2.) predpoludním, vznikla škoda na vozidlách vo výške takmer 12.000 eur. Nehoda si vyžiadala zranenie troch osôb, z toho jeden človek utrpel ťažké zranenia. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

K nehode došlo v dopoludňajších hodinách na ceste medzi Lučencom a Panickými Dravcami na mieste nazývanom Rapovská križovatka. Pri zrážke štyroch vozidiel sa ťažko zranil 57-ročný vodič idúci po hlavnej ceste. Ľahké zranenia utrpel aj jeho 25-ročný spolujazdec a 47-ročná vodička idúca v opačnom smere. Ďalší účastníci nehody vyviazli bez zranení.

"Na mieste nehody boli vodiči podrobení dychovým skúškam s negatívnymi výsledkami. Na miesto nehody bol prizvaný znalec z odboru dopravy. Cesta bola v dôsledku dokumentovania nehody a odstraňovania jej následkov takmer tri hodiny neprejazdná," priblížila polícia.

Polícia v súvislosti s nehodou začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. Presná príčina aj miera zavinenia nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.