Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Krimi

Humenčan šiel za synom, doposiaľ sa domov nevrátil

Ilustračné foto. Foto: TASR/KR PZ v Prešove

Nezvestný muž je vysoký 180 centimetrov, štíhlej postavy, má podlhovastú tvár, šedivé vlasy s plešinou do pol hlavy.

Humenné 18. marca (TASR) - Muž z Humenného šiel za synom, doposiaľ sa domov nevrátil. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Migaľová informovala, že nezvestného 55-ročného manžela nahlásila jeho 46-ročná žena na Obvodnom oddelení Policajného zboru v Humennom v pondelok (16.3.) večer.

„Humenčanka uviedla, že manžel v sobotu (14.3.) asi pol hodinu pred polnocou odišiel z bytu so slovami, že ide za ich synom, ktorý bol v tom čase v nejakom podniku v Humennom. Muž k synovi nedošiel a do dnešného dňa o sebe nepodal žiadnu správu. Jeho mobilný telefón je vypnutý,“ uviedla hovorkyňa. Vzhľadom na to, že sa v minulosti nič podobné nestalo, oznamovateľka sa obáva o jeho život a zdravie.

Nezvestný muž je vysoký 180 centimetrov, štíhlej postavy, má podlhovastú tvár, šedivé vlasy s plešinou do pol hlavy. Naposledy mal oblečené čierne rifle, pruhovaný sivomodrý sveter a béžovú obojstrannú flanelovú vetrovku. Na nohách mal obuté nízke čierne kožené topánky.

Polícia po mužovi okamžite vyhlásila pátranie, taktiež bola vykonaná pátracia akcia, do ktorej bolo zapojených 20 policajtov poriadkovej i kriminálnej polície so služobným psom a 28 hasičov. Počas akcie preskúmali oblasti, lesné porasty v katastri zv. Hubková v Humennom, okolie popri rieke Laborec smerom k obci Jasenov, ako aj smerom k obci Hažín nad Cirochou a k obci Lackovce. Následne aj oblasti v lesnom poraste nad sídliskom Pod Sokolejom až k obci Jasenov a obci Chlmec a Ptičie. Taktiež sa vykonali operatívne previerky v meste Humenné.

„Doposiaľ sa však nezvestnú osobu nepodarilo nájsť ani zistiť žiadne relevantné skutočnosti či poznatky,“ dodala Migaľová s tým, že polícia vyzýva občanov, ak by mali akékoľvek informácie o hľadanom mužovi, aby to oznámili na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na známom telefónnom čísle 158.