Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Krimi

MAL PREDÁVAŤ MARIHUANU: Policajti začali trestné stíhanie

Policajná snímka z miesta zásahu. Foto: Polícia SR - Bratislavský kraj

Expertízou sa podľa polície zistilo, že z celkového zaisteného množstva sušiny možno pripraviť takmer 500 jednotlivých dávok drogy.

Bratislava 30. marca (TASR) - Polícia počas stredajšej (29. 3.) domovej prehliadky našla u muža marihuanu, ktorú mal predávať. Bratislavská polícia v tejto veci začala trestné stíhanie pre trestný čin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

"Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V vykonali na základe príkazu sudcu v jednom z bytov obytného domu na Znievskej ulici domovú prehliadku. V rámci nej bol okrem iných vecí dôležitých pre trestné konanie nájdený vo viacerých uzatvárateľných vrecúškach a nádobách sušený rastlinný materiál," priblížila na sociálnej sieti.

Podozrivý sa mal priznať, že ide o marihuanu, ktorú predáva koncovým užívateľom. Expertízou sa podľa polície zistilo, že z celkového zaisteného množstva sušiny možno pripraviť takmer 500 jednotlivých dávok drogy.