Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Krimi

MALA PRI SEBE DIEŤA: Mestská polícia zachraňovala opitú ženu

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Ondrej Podolinský

Policajti sa o dieťa postarali, žene poskytli predlekársku pomoc.

Bratislava 31. marca (TASR) - V bratislavskom Ružinove zachraňovala mestská polícia zranenú opitú ženu, pri ktorej bolo približne päťročné dieťa. Žene v dychu namerali zhruba tri promile alkoholu. Prípadom sa zaoberá štátna polícia a príslušný orgán sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately.

Ženu našli na Strukovej ulici. Dieťa, ktoré bolo pri nej, tvrdilo, že je to jeho mama. "Žena bola zjavne pod vplyvom alkoholu, avšak s hliadkou dokázala s komplikáciami komunikovať. Mala zranenia na tvári, ktoré si spôsobila pádom na zem," priblížila mestská polícia.

Policajti sa o dieťa postarali, žene poskytli predlekársku pomoc. "Situácia si okrem privolania posádky rýchlej zdravotnej pomoci vyžadovala aj prítomnosť pracovníčky sociálnej kurately," uviedli policajti s tým, že na miesto prišla aj štátna polícia. Informovaní boli zároveň aj starí rodičia dieťaťa.

Mestská polícia vyzýva ľudí, aby ju kontaktovali na čísle 159, ak sa stanú svedkom podobnej situácie. "Môžu tak včas zabrániť vážnemu ohrozeniu zdravia alebo života," podotkli policajti.