Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Krimi

NA PRACOVNÍČKU NA PUMPE VYTIAHOL NÔŽ: Obvinili 24-ročného Popradčana

Ilustračné foto. Foto: Teraz.sk

Na mieste zasahovalo viacero policajných hliadok, muža napokon za využitia donucovacích prostriedkov zadržali príslušníci Policajného pohotovostného útvaru Prešov.

Poprad 11. mája (TASR) - V prípade incidentu na čerpacej stanici v Poprade, ktorý sa stal v stredu (10. 5.) po polnoci, padlo obvinenie. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že zo zločinu obmedzovania osobnej slobody spáchaného v súbehu s trestným činom poškodzovania cudzej veci a trestným činom nebezpečného vyhrážania sa obvinili 24-ročného muža. Ten mal nožom ohrozovať pracovníčku čerpacej stanice v Poprade.

"Popradčan násilím vošiel do budovy stanice, pristúpil k pracovníčke a priložil jej ku krku nôž. Žene sa vyhrážal zabitím, pričom v druhej ruke držal hrdlo od rozbitej fľaše," priblížila hovorkyňa.

Na mieste zasahovalo viacero policajných hliadok, muža napokon za využitia donucovacích prostriedkov zadržali príslušníci Policajného pohotovostného útvaru Prešov. Popradčan skončil v cele policajného zaistenia, po vykonaní potrebných procesných úkonov a získaní dostatočnej dôkaznej situácie ho polícia obvinila.