Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Krimi

Kamarátske popíjanie skončilo bitkou:Muž nakoniec útočil aj na políciu

Ilustračné foto Foto: TASR/Henrich Mišovič

Obaja muža najskôr v pohostinstve v Brezovej pod Bradlom popíjali a následne sa pohádali. Obvinený zvalil poškodeného na zem, kde ho udieral.

Brezová pod Bradlom 26. februára (TASR) - Policajti z Nového Mesta nad Váhom obvinili 32-ročného muža z Brezovej pod Bradlom z prečinov výtržníctva a útoku na verejného činiteľa. V pohostinstve fyzicky napadol iného muža a policajtom sa vyhrážal ublížením na zdraví. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Obaja muža najskôr v pohostinstve v Brezovej pod Bradlom popíjali a následne sa pohádali. Obvinený zvalil poškodeného na zem, kde ho udieral. Keď sa mu podarilo vstať, útočník ho opakovane udrel päsťou do tváre. Spôsobil mu viaceré zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie v nemocnici.

"Útočník v agresívnom správaní pokračoval aj po príchode policajnej hliadky. Správal sa agresívne, policajtom sa vyhrážal ublížením na zdraví. Na jeho spacifikovanie použili policajti donucovacie prostriedky, mužovi nasadili putá. Ten však pokračoval v útokoch, kopal okolo seba, pričom zasiahol aj člena hliadky," informuje polícia.

Muža umiestnili v policajnej cele, v dychu mu namerali 1,60 promile alkoholu. Obvinený bol v minulosti súdne trestaný, o treste rozhodne súd.