Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Krimi

NEZVLÁDOL JAZDU: Opitý vodič zdemoloval časti rodinného domu

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Autom zdemoloval zasadené ihličnaté stromčeky, narazil do garáže i do kovaného oplotenia rodinného domu, ktoré následne poškodilo fasádu domu, priblížila policajná hovorkyňa Jana Ligdayová

Nová Ľubovňa 15. mája (TASR) - Opitý vodič z obce Nová Ľubovňa v Staroľubovnianskom okrese nezvládol svoju jazdu, poškodil časti rodinného domu. O prípade, ktorý sa stal v nedeľu (14. 5.) ráno, informovala krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová. Nezodpovedný 26-ročný muž už čelí obvineniu.

"Len pár minút po 5. hodine ráno v rodnej obci na osobnom vozidle nezvládol riadenie, dostal šmyk, zišiel mimo cestu a prerazil kovové oplotenie predzáhradky. Autom zdemoloval zasadené ihličnaté stromčeky, narazil do garáže i do kovaného oplotenia rodinného domu, ktoré následne poškodilo fasádu domu," priblížila hovorkyňa.

Policajná hliadka mladého vodiča podrobila okrem iného aj dychovej skúške, ktorej výsledok presiahol hodnotu 2,4 promile. Muž skončil v cele policajného zaistenia. Informácie o výške škody, ktorú svojou jazdou spôsobil, nie sú známe.