Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Krimi

Nočná prechádzka skončila pobytom v cele: U 23-ročnej ženy našli drogy

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Nitrianska pohotovostná motorizovaná jednotka počas nočnej služby kontrolovala na Šalgovskej ulici tri podozrivé osoby.

Nitra 15. januára (TASR) - Pobytom v policajnej cele sa skončila nočná prechádzka 23-ročnej ženy v Mojmírovciach v okrese Nitra. Policajti u nej našli počas náhodnej kontroly drogy. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Nitrianska pohotovostná motorizovaná jednotka počas nočnej služby kontrolovala na Šalgovskej ulici tri podozrivé osoby. Jedna z nich sa počas kontroly správala nervózne a roztržite, mala rozšírené zreničky a začervenané oči. Policajtom uviedla, že je užívateľom drog a požila pervitín.

Žena dobrovoľne vydala zo svojho ruksaku ružové puzdro, ktorého obsahom bola sklenená fajka na fajčenie pervitínu, striekačku s pozostatkami kryštalickej látky, digitálnu váhu, štyri kusy plastových vrecúšok s obsahom bielej kryštalickej látky, tri kusy plastových vrecúšok s pozostatkami kryštalickej látky, skúmavku s pozostatkami kryštalickej látky, plastové vrecúško so zelenou sušenou rastlinou, plastové vrecúško s alobalom, plastové vrecúško s dvomi tabletami a nádobkou s bielou kryštalickou látkou, plastové vrecúško s obsahom vrecúšok. Vydané veci poputujú na expertízne skúmanie, potvrdila polícia.