Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Krimi

Vodič poškodil 12 vozidiel aj autobus, polícia hľadá svedkov

Snímka z miesta nehody. Foto: FB: Polícia SR - Bratislavský kraj

Ako priblížila polícia, vodič neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stave a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať.

Bratislava 12. mája (TASR) - Polícia hľadá svedkov nehody z 25. apríla, pri ktorej vodič BMW poškodil 12 vozidiel aj autobus. K nehode došlo podvečer na Pajštúnskej ulici v Bratislave. Svedkovia udalosti môžu políciu kontaktovať na bezplatnom čísle 158, prípadne formou správy na facebookovom profile Polícia SR - Bratislavský kraj. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Ako priblížila polícia, vodič neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stave a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať. S vozidlom dostal šmyk a ľavou prednou časťou vozidla narazil do ľavej zadnej časti autobusu MHD v tom istom smere jazdy.

"Následne vozidlo prešlo po chodníku, na ktorom poškodilo dva kovové stĺpiky, ktorých úlomky poškodili tam zaparkované vozidlo. Vodič pokračoval ďalej v jazde s vozidlom po parkovisku, kde poškodil jedenásť zaparkovaných vozidiel. Na konci parkoviska vyšiel na chodník, kde narazil do betónového stĺpika a dopravného značenia, čím sa vozidlo prevrátilo na strechu a ostalo stáť," opísala polícia.