Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Krimi

Muž priložil bývalej manželke pištoľ k hlave pred očami ich dieťaťa

Muž údajne pri hádke priložil k hlave svojej bývalej manželky pištoľ rovno pred očami ich dieťaťa. Foto: FB: Polícia SR - Nitriansky kraj

Pri služobnom zákroku museli policajné hliadky použiť aj donucovacie prostriedky - hrozbu zbraňou, hmaty a chvaty sebaobrany a prostriedky na prekonanie odporu a odvrátenie útoku.

Vráble 30. marca (TASR) - Policajti z obvodného oddelenia Policajného zboru vo Vrábľoch v spolupráci s nitrianskou pohotovostnou motorizovanou jednotkou zadržali 36-ročného muža, ktorý sa vyhrážal bývalej manželke. Muž pri hádke priložil svojej bývalej manželke pištoľ k hlave. Nezabránila mu v tom ani prítomnosť ich dieťaťa. Žena v obave o svoj život privolala policajné hliadky, ktoré ho zadržali a predviedli na oddelenie polície. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Pri služobnom zákroku museli policajné hliadky použiť aj donucovacie prostriedky - hrozbu zbraňou, hmaty a chvaty sebaobrany a prostriedky na prekonanie odporu a odvrátenie útoku. Až po zadržaní muža zistili, že bývalej manželke sa vyhrážal plynovou pištoľou.

Muž bol umiestnený v policajnej cele a po vykonaní potrebných procesných úkonov a vznesení obvinenia z trestného činu nebezpečného vyhrážania bol riešený v tzv. superrýchlom konaní. Muž skončil s podmienečným odsúdením.