Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Krimi

Muž v kaviarni vykrikoval, že má u seba drogy, prišla si poňho polícia

Ilustračná snímka Foto: TASR/AP

Muž mal rozšírené zrenice, červené oči, bol nervózny a triasol sa, policajtom povedal, že je užívateľom drog.

Nitra 22. októbra (TASR) - Policajti nitrianskej pohotovostnej motorizovanej jednotky dostali informáciu, že v jednej z nitrianskych kaviarní sa nachádza zákazník, ktorý nahlas vykrikuje, že má u seba drogy. Z bundy mal vytiahnuť vrecko s obsahom bielo-hnedej kryštalickej látky. Na základe popisu muža si policajti po príchode na miesto všimli na chodníku pred kaviarňou osobu, ktorá sa s ním zhodovala, informovala polícia.

Policajti 25-ročného muža spoznali a vedeli, že je užívateľom omamných a psychotropných látok. Muž mal rozšírené zrenice, červené oči, bol nervózny a triasol sa, policajtom povedal, že je užívateľom drog. Bol preto vyzvaný, aby predložil veci pochádzajúce z trestnej činnosti, ktoré má pri sebe. Po poučení však muž odmietol veci dobrovoľne vydať a po celý čas sa správal voči policajtom drzo a arogantne. Tí ho následne predviedli na oddelenie Policajného zboru.

Pri osobnej prehliadke bolo zadržanému mužovi zaistené puzdro s vrchnákom s obsahom neznámych bielych tabliet, mini váha, sklenená fajka, okrúhle puzdro s uzáverom s obsahom troch kusov alobalovej skladačky, zatavená striekačka a plastové vrecúško s obsahom neznámej bielo-hnedej kryštalickej látky. Všetky veci poputujú na expertízu. V prípade ďalej pokračuje vyšetrovanie, potvrdila polícia.