Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Krimi

Polícia obvinila 28-ročného muža pre predaj drog, hrozí mu 15 rokov

Ilustračné foto Foto: TASR Pavel Neubauer

Podozrivého zadržali policajti v stredu (10. 5.) v rámci policajnej akcie King pred obytným domom na Bajkalskej ulici v Bratislave.

Bratislava 12. mája (TASR) - Bratislavská polícia obvinila 28-ročného Andreja K. z okresu Tvrdošín, ktorý na viacerých miestach v hlavnom meste prechovával a predával omamné a psychotropné látky, najmä cannabis. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Podozrivého zadržali policajti v stredu (10. 5.) v rámci policajnej akcie King pred obytným domom na Bajkalskej ulici v Bratislave. V rámci domových prehliadok a prehliadok nebytových priestorov zaistili zelenú sušenú rastlinu v celkovej hmotnosti 4879 gramov. "Na základe výsledkov skúmania bolo preukázané, že zaistené množstvo zodpovedá celkovo 9758 obvyklým jednorazovým dávkam drogy v celkovej hodnote takmer 25.000 eur," priblížila polícia s tým, že zaistila aj ďalšie dôkazy a osobné motorové vozidlo značky Volkswagen Arteon.

Muž čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Umiestnili ho v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ podal podnet k návrhu na jeho väzobné stíhanie.