Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Krimi

Dvom bratislavským dílerom kokaínu hrozí 15 rokov väzenia

Snímka zo zásahu proti dvom dílerom kokaínu v Bratsilave Foto: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj

Policajti Odboru kriminálnej polície, Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV v súčinnosti s Národnou kriminálnou agentúrou vykonali v lokalite Košariská domové prehliadky.

Bratislava 10. septembra (TASR) – Bratislavská polícia obvinila dvoch bratislavských dílerov kokaínu. V prípade preukázania viny im hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. Polícia Bratislavského kraja o tom informuje na sociálnej sieti.



„Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajskej polície Policajného zboru (PZ) v Bratislave obvinil dvoch Bratislavčanov: 36–ročnú Petru A. a 43–ročného Petra T. z obzvlášť závažnej drogovej trestnej činnosti," uviedla polícia.

Obvinení mali podľa policajtov v Bratislavskom kraji predávať omamné a psychotropné látky, a to najmä kokaín. Osoby mali dílerov kontaktovať telefonicky, následne sa stretli a došlo k predaju drog.

Policajti Odboru kriminálnej polície, Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV v súčinnosti s Národnou kriminálnou agentúrou vykonali v lokalite Košariská domové prehliadky. V rámci nich zaistili väčšie množstvo materiálu, následne bol podrobený expertíznemu skúmaniu na Kriminalistickom a expertíznom ústave Policajného zboru. „Vyšetrovateľom už bol spracovaný podnet na väzobné stíhanie obvinených osôb," dodali policajti.