Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Krimi

Pátrajú po tínedžerke Diane Lazovej, odišla z detského domova

Trenčianski policajti žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej 17-ročnej Diane Lazovej z Prievidze, ktorá aktuálne býva v detskom domove v Ilave - Klobušiciach. Foto: TASR/KR PZ

Diana už bola v minulosti niekoľkokrát nezvestná. Tínedžerka je vysoká asi 170 cm, plnoštíhlej postavy.

Ilava 13. júla (TASR) - Trenčianski policajti žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej 17-ročnej Diane Lazovej z Prievidze, ktorá aktuálne býva v detskom domove v Ilave - Klobušiciach. Diana Lazová odišla 20. mája v ranných hodinách z detského domova na odborný výcvik do Považskej Bystrice, kde však neprišla. Odvtedy nepodala o sebe príbuzným žiadne správy a nie je známy jej súčasný pobyt.

Diana už bola v minulosti niekoľkokrát nezvestná. Tínedžerka je vysoká asi 170 cm, plnoštíhlej postavy. Má po plecia dlhé rovné ryšavé vlasy s oranžovým prelivom a hnedé oči. Naposledy mala oblečené hnedé kockované tričko, červeno-zelené kockované legíny, červenú koženú bundu, hnedé kanady a so sebou mala farebnú tašku cez rameno.

Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte nezvestnej môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158.