Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Krimi

Polícia pátra po gamblerovi z Dolného Badína, našli jeho zhorené auto

Peter Bartík Foto: FOTO TASR - KR PZ Banská Bystrica

Nezvestný Peter Bartík je podľa polície gambler a má dlžoby.

Zvolen 3. decembra (TASR) - Polícia vo Zvolene pátra po nezvestnom 37-ročnom Petrovi Bartíkovi z Dolného Badína v okrese Krupina. Nezvestný 22. novembra 2014 o 11.30 h odišiel z miesta trvalého bydliska do Banskej Štiavnice na jazero Počúvadlo a doposiaľ nepodal o sebe ani o svojom pobyte žiadne informácie.

Ako TASR informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, v nedeľu 23. novembra na poludnie bolo v katastri obce Kozí Vrbovok v okrese Krupina pri priehrade nájdene zhorené osobné auto Škoda Felicia, ktorého je Bartík vlastníkom.

Nezvestný je gambler a má dlžoby. Pri sebe mal mobilný telefón a osobné doklady. Je vysoký 182 cm, štíhlej postavy, má hnedé krátke vlasy, modré oči, na zápästí ľavej ruky má jazvu dlhú 3 cm. Naposledy mal na sebe oblečené čierne rifle, červenú mikinu, čierny kožený kabát, obuté mal botasky Adidas.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158.