Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Krimi

Pátrajú po nezvestnom 15-ročnom gymnazistovi Dávidovi Mellovi z Poník

Dávid Mello. Foto: TASR/KR PZ Banská Bystrica

Chlapec je vysoký 165 centimetrov, váži 60 kilogramov, je športovej atletickej postavy.

Banská Bystrica 6. marca (TASR) – Polícia v Banskej Bystrici pátra po nezvestnom 15-ročnom študentovi banskobystrického športového gymnázia Dávidovi Mellovi z Poník.

Ako TASR dnes informovala krajská policajná hovorkyňa v Banskej Bystrici Petra Kováčiková, mladý gymnazista odišiel vo štvrtok (5.3.) ráno do školy a ešte v čase o 7.30 hod. ho podľa posledných informácií videli v centre mesta, na Kapitulskej ulici v Banskej Bystrici. V popoludňajších hodinách sa mal zúčastniť na atletickom tréningu, ktorý pravidelne absolvuje, kam už neprišiel. Odvtedy o sebe nepodáva žiadne správy a mobilný telefón má vypnutý.

"Mladíkovu nezvestnosť oznámila krátko pred polnocou jeho matka. V súčasnosti polícia vykonáva previerky, zisťujeme všetky bližšie informácie, ktoré by nám mohli napomôcť k jeho vypátraniu. Obraciame sa na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu. Akékoľvek bližšie informácie o nezvestnom mladíkovi môžu oznámiť na ktoromkoľvek útvare policajného zboru alebo na linke 158," dodala Kováčiková.

Dávid Mello je vysoký 165 centimetrov, váži 60 kilogramov, je športovej atletickej postavy. Má tmavohnedé krátke vlasy. Naposledy mal oblečené čierne nohavice, modrú zimnú bundu, ruksak (s bežeckým oblečením šedo-čiernej farby), značkové tenisky a čiernu čiapku.