Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Krimi

NEVIDELI STE HO? Polícia pátra po 77-ročnom mužovi z Lozorna

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po 77 – ročnom JÁNOVI BALÁŽOVI trvale bytom Lozorno. 12. 5. 2023 Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Muž je vysoký 165 centimetrov, váži približne 63 kíl. Má šedivé (biele) krátke vlasy a sivo-zelené oči.

Bratislava 12. mája (TASR) - Malackí policajti pátrajú po 77-ročnom Jánovi Balážovi, ktorý má trvalé bydlisko v Lozorne. Ľudí žiadajú o pomoc. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

"Menovaný odišiel dňa 11. mája v čase o 15.15 h z miesta trvalého bydliska na doposiaľ neznáme miesto a nedal o sebe vedieť. Môže pôsobiť dezorientovane," priblížila polícia.

Muž je vysoký 165 centimetrov, váži približne 63 kíl. Má šedivé (biele) krátke vlasy a sivo-zelené oči. Hľadaný mal na sebe bledo sivú bundu, tmavozelenú šiltovku a čierne tepláky s bielym pásikom.

"Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu osoby na fotografii nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na profile polície," uviedli policajti.