Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Krimi

Polícia preveruje konanie jedného zo študentov na škole v Bernolákove

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Polícia zároveň zdôrazňuje, že prípad nesúvisí s výhražnými správami smerovanými školám na Slovensku, o ktorých v utorok (5. 12.) informoval policajný prezident Ľubomír Solák.

Bratislava 6. decembra (TASR) - Polícia preveruje podozrenie z možného protiprávneho konania jedného zo študentov strednej školy v Bernolákove. Nesúvisí to však s výhražnými správami adresovanými školám na Slovensku. Informuje o tom na sociálnej sieti.

"Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci aktuálne preverujú podozrenie z možného protiprávneho konania jedného zo študentov strednej školy v Bernolákove," približuje polícia.

Polícia zároveň zdôrazňuje, že prípad nesúvisí s výhražnými správami smerovanými školám na Slovensku, o ktorých v utorok (5. 12.) informoval policajný prezident Ľubomír Solák. Nezistený páchateľ sa mal na sociálnej sieti vyhrážať, že 6. decembra má v úmysle odpáliť výbušniny, ktoré majú byť umiestnené v bližšie nešpecifikovaných školách. Prípad vyšetruje Národná kriminálna agentúra (NAKA) ako obzvlášť závažný zločin teroristického útoku.