Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 19. máj 2024Meniny má Gertrúda
< sekcia Krimi

Polícia začala trestne stíhať muža, ktorý okradol ženy v Bratislave

Ilustračná snímka. Foto: Polícia SR

Podozrivý je podľa slov bratislavskej krajskej policajnej hovorkyne obmedzený na osobnej slobode. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol umiestnený na psychiatrickej klinike, doplnila.

Bratislava 18. septembra (TASR) - Polícia začala viaceré trestné stíhania v prípade muža, ktorý v sobotu (17. 9.) napadol a okradol viaceré ženy v Bratislave. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Polícia zadržala muža po tom, ako mal v ranných hodinách napadnúť nožom 76-ročnú ženu v bratislavskej mestskej časti Lamač. Následne mal v treťom bratislavskom okrese lúpežne prepadnúť ďalšie dve ženy.

"Vyšetrovateľ začal v súvislosti s napadnutím 76-ročnej ženy trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví spáchaného v štádiu pokusu," uviedla Šimunková. V ostatných dvoch prípadoch začala polícia trestné stíhanie za zločin lúpeže.

Podozrivý je podľa slov hovorkyne obmedzený na osobnej slobode. "Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol umiestnený na psychiatrickej klinike," doplnila.