Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Krimi

VIDEO:V Dolnej Trnávke podpálili päť áut, polícia pátra po páchateľoch

Ilustračná snímka. Foto: TASR

K požiaru piatich osobných áut odparkovaných na parkovisku pri družstve v obci Dolná Trnávka došlo vo štvrtok v skorých ranných hodinách, plamene ohrozovali aj priľahlú budovu.

Dolná Trnávka 30. marca (TASR) – Polícia v Žiari nad Hronom vyšetruje požiar piatich áut, ku ktorému došlo vo štvrtok v obci Dolná Trnávka. V súvislosti s požiarom bolo začaté trestné stíhanie pre zločin poškodzovania cudzej veci. Informovalo o tom na sociálnej sieti Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Polícia zverejnila aj videozáznam z miesta činu, na ktorom neznáme osoby oblievajú vozidlá tekutinou z kanistrov. "Prosíme občanov, ktorí by vedeli poskytnúť akékoľvek informácie k osobám na videozázname, aby tieto oznámili na telefónnom čísle 158," uviedla polícia.

K požiaru piatich osobných áut odparkovaných na parkovisku pri družstve v obci Dolná Trnávka došlo vo štvrtok v skorých ranných hodinách, plamene ohrozovali aj priľahlú budovu. Na mieste zasahovala desiatka profesionálnych a dobrovoľných hasičov. Škody na vozidlách boli odhadnuté na približne 85.000 eur.