Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Krimi

Humenčanku oklamali pri kúpe auta, prišla takmer o 2500 eur

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Na jednej z internetových stránok 'predajca' ponúkal na predaj osobné vozidlo značky Kia. Kúpna cena bola 4880 eur a samotné vozidlo sa vraj nachádzalo v Španielsku, uviedla policajná hovorkyňa.

Humenné 27. marca (TASR) - Polícia v Humennom vedie v súvislosti s podvodom na 33-ročnej Humenčanke pri kúpe auta trestné stíhanie vo veci podvodu. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, ku skutku došlo v období od 16. do 20. februára.

"Na jednej z internetových stránok 'predajca' ponúkal na predaj osobné vozidlo značky Kia. Kúpna cena bola 4880 eur a samotné vozidlo sa vraj nachádzalo v Španielsku. Humenčanka mala záujem o kúpu auta a bola informovaná, že je potrebné zaplatiť polovicu kúpnej ceny auta na účet prepravnej spoločnosti. Žena tak urobila a na dohodnutý účet uhradila 2440 eur," priblížila Ligdayová.

Auto jej malo byť doručené štyri dni od uhradenia tejto sumy. "Kupujúca už však auto nedostala a peniaze jej taktiež neboli vrátené," dodala krajská policajná hovorkyňa.