Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Krimi

NEHODA AUTA A KAMIÓNA: Cestu I/66 uzavreli na niekoľko hodín

Snímka z miesta nehody. Foto: FB Polícia SR - Banskobystrický kraj

Jedna z pneumatík kamióna bola pri náraze "vyzutá" z disku a poškodila vozidlo rýchlej zdravotnej pomoci, ktoré náhodne prechádzalo okolo.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Krupina 22. mája (TASR) - Pre dopravnú nehodu osobného auta a kamióna, ktorá sa stala v utorok (21. 5.) popoludní neďaleko Krupiny, bola cesta I/66 pri tamojšom motoreste niekoľko hodín uzavretá. Pri nehode sa ľahko zranil vodič osobného motorového vozidla, ktorého ošetrili v nemocnici. Na sociálnej sieti o tom informovala banskobystrická krajská polícia.

"Štyridsaťštyriročný vodič z Banskej Bystrice pravdepodobne v dôsledku únavy prešiel do protismernej časti vozovky, kde sa zrazil s kamiónom," uviedla polícia s tým, že pri náraze odtrhlo nádrž kamióna a došlo k prevráteniu jazdnej súpravy. Jedna z pneumatík kamióna bola pri náraze "vyzutá" z disku a poškodila vozidlo rýchlej zdravotnej pomoci, ktoré náhodne prechádzalo okolo.

Naftu vytečenú z nádrže na cestu zachytili hasiči absorbentom, čím zabránili kontaminácii pôdy. Polícia dodala, že dopravná nehoda je v štádiu objasňovania.