Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Krimi

ŠTYRI OBETE: Polícia vyšetruje tragickú nehodu v Tornali

Na snímke tragická čelná zrážka dvoch osobných motorových vozidiel v Behynciach, mestskej časti Tornale (okres Revúca), ku ktorej došlo v nedeľu podvečer 4. decembra 2022. Foto: TASR - KR PZ v Banskej Bystrici

Podľa doposiaľ zistených informácií mal 45-ročný vodič osobného auta prejsť do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim autom, ktorého posádku tvorili tri osoby, spresnila polícia.

Tornaľa 5. decembra (TASR) – Policajný vyšetrovateľ v Revúcej začal v súvislosti s nedeľnou (5. 12.) tragickou dopravnou nehodou v Tornali, pri ktorej zomreli štyria ľudia, trestné stíhanie pre usmrtenie. Podľa predbežných výsledkov vyšetrovania bol jeden z vodičov pod vplyvom alkoholu. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

"Podľa doposiaľ zistených informácií mal 45-ročný vodič osobného auta prejsť do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim autom, ktorého posádku tvorili tri osoby," spresnila polícia. Všetci štyria účastníci utrpeli zranenia, ktorým na mieste podľahli.

Ako priblížila polícia, 45-ročný vodič, ktorý bol súčasťou tragickej nehody v Tornali, už predtým v obci Otročok narazil do zaparkovaného auta. Z miesta činu následne veľkou rýchlosťou pokračoval smerom na Tornaľu.

"Predbežné výsledky preukázali u tohto vodiča hodnotu jeden a pol promile alkoholu. U vodičky druhého vozidla s trojčlennou posádkou alkohol preukázaný nebol," priblížila polícia.