Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Krimi

Polícia obvinila mladíka z okresu Žilina, uchovával 434 dávok drogy

Ilustračná snímka. Foto: TERAZ.SK - Anna Švidroňová

Predbežným skúmaním časti zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o pervitín v množstve, ktoré zodpovedá minimálne 434 jednotlivým bežným dávkam drogy, uviedla hovorkyňa.

Žilina 18. januára (TASR) - Žilinskí policajti obvinili z drogovej trestnej činnosti 25-ročného Tomáša z okresu Žilina. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Gabriela Kremeňová.

Doplnila, že policajti zaistili v pondelok (16. 1.) počas viacerých prehliadok bielu kryštalickú látku, zelenú sušenú rastlinu a biele tabletky. "Zaistený materiál zaslali na kriminalistickú expertízu. Predbežným skúmaním časti zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o pervitín v množstve, ktoré zodpovedá minimálne 434 jednotlivým bežným dávkam drogy," uviedla Kremeňová.

Vyšetrovateľ PZ obvinil 25-ročného muža zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. "Spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania," dodala krajská policajná hovorkyňa.