Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Kultúra

Adam Ďurica verí v lepší rok 2022

Na archívnej snímke Adam Ďurica. Foto: TABLET.TV

"Niektoré koncerty v uplynulom roku hodnotím ako moje najlepšie doteraz v celej kariére,“ povedal pre TASR Ďurica.

Bratislava 15. januára (TASR) – Spevák a skladateľ Adam Ďurica vydal v decembri 2021 nový, v poradí šiesty štúdiový album Naše hriechy. Pilotným singlom z novej platne je pieseň s rovnomenným názvom Naše hriechy, nahrávka, ku ktorej si prizval speváčku Emmu Drobnú. Samotný spevák k novému albumu hovorí, že je začiatkom jeho novej hudobnej etapy.

„Rok 2021 bol veľmi náročný, pretože si myslím, že mnohí z nás už čakali výrazné zlepšenie situácie a celý rok 2021 sa pre mňa niesol v znamení nepríjemných prekvapení. Ale taký je život. A treba bojovať. Každopádne pozitívne bolo to, že som hral oveľa viac koncertov ako v roku 2020, keď všetko totálne spalo. A super bolo aj to, že som sa konečne videl so svojimi fanúšikmi. Niektoré koncerty v uplynulom roku hodnotím ako moje najlepšie doteraz v celej kariére,“ povedal pre TASR Ďurica.



K začínajúcemu roku 2022 dodal: „Čakám opäť výrazný posun v rámci živých koncertov, ale nechcem predbiehať a nechcem to zakríknuť. Vydal som nový album, ktorý mnohí z mojich fanúšikov hodnotia ako môj najlepší doteraz, a veľmi rád by som im ho predstavil naživo. Na leto chystám nový program a nezabúdam ani na novú tvorbu, pretože tento rok chcem mojím fanúšikom priniesť pár špeciálnych pesničiek. Verím že 2022 bude v znamení mojich splnených cieľov.“