Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Kultúra

Alan Murin predstavuje nový singel Raz dva tri

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Videoklip ku skladbe sa nakrúcal v Bratislave v blízkosti nákupného centra. Hlavnú úlohu stvárnila modelka Viki Frajková.

Bratislava 23. októbra (TASR) – Spevák a textár Alan Murin predstavuje novú skladbu Raz dva tri, na ktorej spolupracoval so známym hip hoperom Kalim. Po piesňach Prepáč a Lifestyle a videoklipoch k nim je už treťou z avizovaného nového albumu Trueself, ktorý bude vydávať v najbližších dňoch. TASR o tom informovala PR manažérka Andrea Čurná.

Príjemný a chytľavý reggaeton Raz dva tri je o láske a otázke, či s partnerkou možno rátať aj v tejto dobe. "Skladba začala vznikať v štúdiu u Petra Panna s tým, že sme chceli urobiť spoločnú vec. Bolo pre mňa veľmi dôležité, aby Mako, Peter Pann a Kali boli na mojom debutovom albume. Veľmi veľa pre mňa ako ľudia znamenajú. Nielen po ľudskej, ale aj po kariérnej stránke sú pre mňa vo veľa veciach vzormi," hovorí Alan Murin. O celkový zvuk skladby sa postaral Marek Šurin.

Na hudobný motív, ktorý prichystal Alan spoločne s Petrom Pannom, pripravil text a demo poslal Kalimu s otázkou, či si vie predstaviť spoluprácu na tejto skladbe.

"Vôbec nešlo o skladbu, aj keď áno, reggaeton máme s Petrom Pánom radi. Oslovil ma Alan ako osobnosť, umelec, človek, a to už od skladby Vypínam. Tým chcem povedať, že keby mi poslal hocijakú skladbu, s hocijakou témou, išiel by som do toho," povedal Kali.

"Kali mi tuším ešte v ten deň zavolal, že - bráško idem k tebe, nahrám to. Bol krásny slnečný deň, prišiel na bicykli a na tri zábery sme to nahrali vlastne celé. A bolo to výborné," dodal Alan.

Videoklip ku skladbe sa nakrúcal v Bratislave v blízkosti nákupného centra. O celú kreatívnu exekutívu sa postarali chlapci z Illuminate Production na čele s Martinom Mikom. Kreatívny tím doplnili aj Aleš Varga a Bandurko. Hlavnú úlohu stvárnila modelka Viki Frajková. Nový album vyšiel 22. októbra.



Raz dva tri videoklip: https://youtu.be/-ZHeJkatBS4