Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Alicia Keys bude v júni 2013 koncertovať v pražskej O2 Aréne

Americká speváčka Alicia Keys Foto: TASR/AP Photo

Na novej kolekcii nahrávok, ktorej súčasťou sú tak melodické skladby, ako aj intímne balady, spolupracovala interpretka okrem iného s Krucialom, Jeffom Bhasakerom, Garym Clarkom jr.

Praha 26. novembra (TASR) - Štrnásťnásobná laureátka prestížnej hudobnej ceny Grammy, americká skladateľka, pianistka a speváčka Alicia Keys vystúpi v rámci svojho budúcoročného koncertného turné k albumu Girl On Fire 12. júna i v pražskej O2 Aréne. Informáciu priniesla dnes agentúra Mediafax s odvolaním sa na PR manažéra Petra Nováka.

Podľa rovnakého zdroja sa predpredaj vstupeniek na speváčkin koncert začne už 29. novembra o 10.00 h, pričom členovia jej fanklubu a členovia klubu Live Nation si budú môcť vstupenky v cene od 1090 do 1990 Kč zakúpiť prednostne už od utorka 27. novembra.

Na novej kolekcii nahrávok, ktorej súčasťou sú tak melodické skladby, ako aj intímne balady, spolupracovala interpretka okrem iného s Krucialom, Jeffom Bhasakerom, Garym Clarkom jr. To isté platí aj o Emeli Sandé a Jamiem XX. Titulnú skladbu albumu predstavila speváčka naživo už na septembrovom odovzdávaní MTV Music Video Awards.