Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Kultúra

Andy Lou predstavuje debutový videoklip Sestry

Speváčka Andy Lou vo videoklipe k piesni Sestry. Foto: Youtube/ Navždy Mladí Label

O vizuál novinky Sestry sa postaral Ondrej Jurišta, ktorý spojil zábery sestier z ich detstva spolu so zábermi, ako Andy spieva a hrá na gitare.

Bratislava 23. februára (TASR) - Andy Lou, vlastným menom Andrea Loužecká, víťazka pesničkovej súťaže Košický zlatý poklad 2020, predstavuje svoj debutový videoklip Sestry. Ide o novú skladbu mladej Púchovčanky, ktorá je úprimným poďakovaním a vyjadrením citov interpretky svojej sestre. TASR o tom informoval PR manažér Róbert Gajdoš. "Aj keď sme úplne iné, každá black potrebuje svoju white, každý yin svoj yang a každý oheň vodu," hovorí o svojom vzťahu k sestre a novej piesni Andy, ktorá minulý rok zaujala porotu známej pesničkovej súťaže skladbou Vesmír a účinkovala aj v Superstar.

O vizuál novinky Sestry sa postaral Ondrej Jurišta, ktorý spojil zábery sestier z ich detstva spolu so zábermi, ako Andy spieva a hrá na gitare. "Myslím si, že prelínanie minulosti a súčasnosti navodzuje pocit nostalgie a vďačnosti, ktorý z tejto skladby cítim," dodal Jurišta.



Hudobnú produkciu mal na starosti Vincent. Speváčka si do svojho textu nahrala gitaru a spev. Ostatné nástroje, ktoré dodávajú piesni atmosféru a farebnosť, nahrali profesionálni štúdioví hudobníci Vincent (basgitara), Matej Klimo (saxofón), Atilla Szeiff (bicie). "Talentovaná speváčka má krásne hlboké texty. Radosť s ňou spolupracovať. Nahráva 'one take'. Špica!" nešetril chválou Vincent.

Andy Lou vydala pieseň Sestry v spolupráci s novozaloženým bratislavským vydavateľstvom Navždy mladí, v ktorom plánuje naďalej zotrvať a tvoriť nové piesne.