Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Kultúra

Anglickí Simply Red sa vracajú do Bratislavy

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Simply Red si s fanúšikmi počas koncertu zaspievajú okrem avizovaných noviniek z albumu Blue Eyed Soul aj hity, ktoré mapujú hviezdnu kariéru kapely.

Bratislava 29. novembra (TASR) – Známa skupina Simply Red z anglického Manchestru aktuálne koncertuje na európskom turné Blue Eyed Soul - All The Hits Live, nazvanom podľa najnovšieho albumu. Jednou zo zastávok bude aj slovenská metropola, v sobotu 3. decembra sa kapela predstaví v bratislavskej NTC Aréne. TASR informovala PR manažérka Janka Marczellová.

Koncertný večer skupiny Simply Red, ktorá na hudobnej scéne pôsobí už neuveriteľných 37 rokov, otvorí špeciálny hosť – mladá kapela pochádzajúca zo susedného Rakúska – Luke Andrews Band. Po približne hodinovom warm up pódium ovládnu hlavné hviezdy večera.



Simply Red si s fanúšikmi počas koncertu zaspievajú okrem avizovaných noviniek z albumu Blue Eyed Soul aj hity, ktoré mapujú hviezdnu kariéru kapely. Podľa setlistov z predchádzajúcich koncertov, ktoré kapela v rámci turné odohrala, sa návštevníci bratislavského podujatia môžu pripraviť a tešiť You've Got It, So Not Over You, Thrill Me, ako aj na známe hity Stars, Sunrise aj Something Got Me Started. Počas turné zvyknú zahrať aj covery You Make Me Feel Brand New (v origináli The Stylistics), Holding Back the Years (The Frantic Elevators), NightNurse (Gregory Isaacs) či It's Only Love Doing Its Thing (Barry White).

Kapela na čele s posledným zakladajúcim členom, rusovlasým Mickom Hucknallom, má aj v našich končinách veľké fanúšikovské zastúpenie, o čom svedčí aj záujem o tento koncert.