Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Kultúra

Ešte stále sa dajú kúpiť lístky na Beyoncé

Beyoncé Knowlesová Foto: TASR/AP Photo

Vo štvrtok poobede s vysokou pravdepodobnosťou pribudnú ďalšie vstupenky.

Bratislava 17. apríla (TERAZ.sk) - Vstupenky na bratislavský koncert speváčky Beyoncé sa vypredali v priebehu niekoľkých minút, no do predaja sa dostalo niekoľko vstupeniek. V tomto čase začínajú prípravné práce na koncerte Beyoncé.

Upresnilo sa umiestnenie pódia, vďaka čomu sa do predaja dostalo zopár vstupeniek na sedenie. Sú dostupné na www.vivien.sk. Vo štvrtok poobede s vysokou pravdepodobnosťou pribudnú ďalšie vstupenky, ktoré sa budú dať zakúpiť na www.vivien.sk do zajtrajšej polnoci. V deň koncertu sa budú dať zakúpiť už iba na Zimnom štadióne O. Nepelu od 10.00 h. v BOX OFFICE Eventim.

Slovenská metropola bude v poradí tretím mestom, v ktorom Beyoncé počas aktuálneho turné The Mrs. Carter Show World Tour Starring Beyoncé vystúpi. Držiteľka 17 cien Grammy je manželkou rappera Jay-Z a mamou ročnej dcéry Blue Ivy. Je teda pravdepodobné, že Bratislavu navštívi s celou rodinou. Organizátori v týchto dňoch pracujú na tom, aby svetovej dive a jej najbližším zabezpečili počas pobytu na Slovensku maximálne pohodlie. Rátajú dokonca s tým, že počas skúšok v priebehu dňa bude malá Blue Ivy priamo v hale zimného štadióna. Je teda možné, že jedna zo šatní v zákulisí sa premení na luxusný priestranný detský kútik.

O komfort Beyoncé sa postará aj špeciálna limuzína bavorskej automobilky, ktorá jej bude neprestajne k dispozícii. Exkluzívne vozidlo spĺňa najvyššie bezpečnostné štandardy, ktoré sú súčasťou celej návštevy divy v Bratislave.