Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Bratislavský kraj pozýva na Deň otvorených ateliérov

Ilustračné foto. Foto: TASR - Michal Svítok

Umelci sprístupnia svoje priestory v Modre, Šenkviciach, Pezinku, Limbachu, Svätom Jure, Chorvátskom Grobe, Ivanke pri Dunaji, Bratislave, Stupave a v Senci.

Bratislava 17. septembra (TASR) – Dotyk s krásou výtvarného umenia môžu v sobotu spoznať návštevníci Dňa otvorených ateliérov v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK). Nahliadnuť bude možné do 28 ateliérov, navštíviť štyri výstavy a spoznať prácu 37 výtvarníkov. Informuje o tom BSK a jeho príspevková organizácia Malokarpatské osvetové stredisko (MOS) v Modre.

Umelci sprístupnia svoje priestory v Modre, Šenkviciach, Pezinku, Limbachu, Svätom Jure, Chorvátskom Grobe, Ivanke pri Dunaji, Bratislave, Stupave a v Senci. Bližšie informácie možno nájsť na webe MOS, kde sú aj adresy a súradnice jednotlivých ateliérov.

Deň otvorených ateliérov sa organizuje v rámci projektu „Kultúrno-kreatívne oživenie tradícií“ (Heritage SK-AT), ktorý je spolufinancovaný z prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Programu spolupráce Interreg V-A Slovenská republika – Rakúsko.