Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Kultúra

Česká speváčka Nykki predstavuje novinku Me Over You

Snímka z videoklipu piesne Me Over You od Nykki. Foto: YouTube/Nykki

Me Over You je o tom, že si pripomeniem, že som všetko, čo niekedy potrebujem, povedala o skladbe speváčka.

Bratislava 24. novembra (TASR) - Česká speváčka Nykki, momentálne žijúca v USA, predstavuje novinku Me Over You. Popová skladba vznikla v spolupráci s britskou hudobníčkou Salt Ashes a britským autorským a produkčným duom The Radiators (Louis Souyave a Maddox Jones).

"Túto skladbu som napísala, keď lockdown na nejaký čas zastavil moju kariéru. Práve som sa presťahovala do Raleigh v Severnej Karolíne, aby som našla novú inšpiráciu. Keď som sa spojila s The Radiators a začali sme si písať, vznikla nám úplne iná pesnička," hovorí Nykki. Ku skladbe dodáva, že produkčné duo s ňou spolupracovalo aj na veľmi osobnom nápade na text. "Me Over You je o tom, že si pripomeniem, že som všetko, čo niekedy potrebujem, a aby som si začala vyberať seba samú pred všetkými ostatnými. Čo sa týka produkcie, chcela som jemný začiatok, ktorý sa postupom piesne stavia k niečomu povznášajúcejšiemu a silnejšiemu," dodala.



Nykki, vlastným menom Nikola Mertlová, je 23-ročná česká speváčka známa z pôsobenia v dievčenskej skupine 5 Angels (neskôr Pink Angels). V súčasnosti sa venuje vlastnej sólovej produkcii, doteraz vydala single No Cry a Lost My Mind. Skladateľský i textársky pontenciál prezentuje v popovej novinke Me Over You.

Videoklip ku skladbe, ktorá sa môže stať soundtrackom pochmúrnych zimných dní a zároveň spomienkou na leto, nakrútil režisér Jan Strach. Obsahuje zábery z trojdňového roadtripu medzi talianskym pobrežím a Rímom.