Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Kultúra

Craigovi ponúkli za dve ďalšie bondovky 150 miliónov dolárov

Na snímke Daniel Craig v bondovke z roku 2006 s názvom Casino Royale. Foto: TASR/AP

Kým po predchádzajúcej ponuke 65 miliónov dolárov za nasledujúci film sa herec údajne vyjadril, že si radšej podreže žily, ako by do toho išiel, teraz je podľa The Guardian menej odmietavý.

Londýn 5. septembra (TASR) - Aj keď sa v uplynulých mesiacoch intenzívne špekulovalo o nástupcovi Daniela Craiga v úlohe agenta 007 Jej Veličenstva Jamesa Bonda v najbližšom filmovom príbehu o dobrodružstvách tohto nezničiteľného hrdinu, britský denník The Guardian priniesol teraz správu, ktorá môže tieto úvahy urobiť v krátkom čase prebytočnými.

Craigovi predložili vraj v nedávnej minulosti novú ponuku, v zmysle ktorej by za stvárnenie spomínanej postavy v dvoch ďalších "bondovkách" dostal 150 miliónov amerických dolárov.

Kým po predchádzajúcej ponuke 65 miliónov dolárov za nasledujúci film sa herec údajne vyjadril, že si radšej podreže žily, ako by do toho išiel, teraz je podľa periodika odvolávajúceho sa na anonymný zdroj zo spoločnosti Sony menej odmietavý.

Rodák z Chesteru, šiesty filmový predstaviteľ Jamesa Bonda, si vyhradil právo na zmenu názoru, avšak bez uvedenia akýchkoľvek konkrétností.

Medzi možnými nástupcami Daniela Craiga ako Jamesa Bonda sa objavili najčastejšie mená Toma Hiddlestona, Idrisa Elbu a Aidana Turnera, ale aj žena v osobe Gillian Andersonovej známej ako agentky FBI Dany Scullyovej zo seriálu Akty X.