Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Deň narcisov bude opäť sprevádzať Koncert vďaky

Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Moderovania sa už po tretí raz v histórii Koncertu vďaky ujal zabávač Richard Vrablec, ktorý bude podujatie sprevádzať slovom spolu s Luciou Hablovičovou.

Bratislava 2. apríla (TASR) - Na Deň narcisov 13. apríla pripravuje Liga proti rakovine (LPR) tretí ročník Koncertu vďaky. Aj týmto podujatím chce poďakovať širokej verejnosti za dlhoročnú podporu a pomoc pri jedinej verejnej finančnej zbierke, z ktorej výnosu môže podporovať onkologických pacientov a ich rodiny, prinášať nové formy podpory a zároveň pôsobiť v oblasti prevencie. "Hlavnou myšlienkou koncertu je poďakovať a stráviť príjemné popoludnie, takže budeme radi, keď príde čo najviac ľudí," uviedla pre TASR Martina Myjavcová-Slušná z LPR.

Na koncerte vystúpia bez nároku na honorár Pavol Hammel, Beáta Dubasová, Robo Grigorov, Martin Harich, Monika Bagárová a Alžbeta Kolečkářová. "Je to strašne krásne, že pre to fakt toľko ľudí niečo robí, pretože u nás v Českej republike mi príde, že veľa ľudí sa k tomu otáča chrbtom len preto, že sa ich to netýka. Či už je to pre deti v detskom domove alebo proti AIDS, myslím si, že všetci potrebujú pomoc a ja sa vždy rada zúčastním na týchto akciách," komentovala svoje účinkovanie na ďakovnom koncerte Kolečkářová. Okrem mladej talentovanej českej speváčky sa ďalej predstavia The Pastels, Lady Licious, Mukatado, Robo Opatovský & band, hudobné trio La Gioia. V úlohe predskokanov od 15.00 h chvíle do začiatku koncertu spríjemnia dychová hudba Spojár a Bailadora Dance Group.

Foto: Liga proti rakovine


Moderovania sa už po tretí raz v histórii Koncertu vďaky ujal zabávač Richard Vrablec, ktorý bude podujatie sprevádzať slovom spolu s Luciou Hablovičovou. Svoju podporu Dňu narcisov prisľúbili aj herci zo seriálov Ordinácia v ružovej záhrade a Druhý dych či tváre projektu Avon proti rakovine prsníka. Práve od nich môžu záujemcovia počas ďakovného koncertu dostať kvietok narcisu či autogram.

Koncert vďaky sa začne o 16.00 h na námestí SNP v Bratislave. Záštitu nad podujatím prevzal primátor Bratislavy Milan Ftáčnik.