Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Do line-upu Pohody 2022 pribudli ďalšie mená

Na archívnej snímke fanúšikovia sledujú koncert na multižánrovom festivale Pohoda na letisku v Trenčíne. Foto: TASR Radovan Stoklasa

V line-upe je tiež viacero nových mien s francúzskymi koreňmi.

Bratislava 26. januára (TASR) - Program festivalu Pohoda 2022 doplnili v stredu mladé umelkyne – nórska popová hviezda Sigrid, autorka jedného z najospevovanejších albumov minulého roka Snail Mail a do Trenčína sa s novým projektom i albumom vráti izraelská raperka, speváčka a producentka Noga Erez s kapelou. TASR o tom informoval PR manažér Anton Repka.

Dodal, že v zozname prepotvrdených mien pribudol aj americký folk-rockový pesničkár Kevin Morby. V line-upe je tiež viacero nových mien s francúzskymi koreňmi. "Predstaví sa mimoriadne zábavný a talentovaný multiinštrumentalista, zvukový experimentátor a majster improvizácie Mezerg a muzikanti sa môžu tešiť aj na experimentálno-avant-prog-rockovú kapelu Aquaserge," priblížil Repka.



Návštevníci Pohody 2022 tiež uvidia bratov s francúzsko-americkými koreňmi Elliott a Virgile Arndtovcov s ich projektom Faux Real. "Kombinujú v ňom prvky post-punku, glam rocku a súčasného R&B s jedinečným zmyslom pre humor," poznamenal Repka.

Potvrdil tiež prvého slovenského interpreta, ktorý sa tento rok predstaví na trenčianskom letisku. "Prvým potvrdeným slovenským menom je kapela 52 Hertz Whale, ktorá len pred pár dňami reprezentovala našu krajinu na festivale Eurosonic Noorderslag," dodal Repka.



Viac informácií o účinkujúcich 24. ročníka Pohody, ktorá sa uskutoční od 7. do 9. júla na letisku Trenčín, nájdu záujemcovia na webstránke festivalu.